Over Ons

Visie & Missie

Wij zijn Maud van de Wiel en Marike Simons. In 2007 startten wij ons bureau vanuit de kennis en ervaring die wij opdeden als politiek adviseurs van kleurrijke wethouders in Amsterdam. Vanuit ons bureau versterken we politici, bestuurders en ambtenaren in het hele land.

 

Ons hart ligt bij de lokale democratie. De lokale overheid wordt steeds belangrijker. Taken worden overgeheveld naar gemeenten, en dat vergt meer van de professionaliteit van de mensen in het openbaar bestuur. Wij helpen mensen in de lokale democratie een steentje bij te dragen.

maud

Bestuurskundige mét een opleiding in Fashion. Begon ooit als trainee bij de gemeente Amsterdam en heeft inmiddels jarenlange ervaring als politiek adviseur in het lokale bestuur.

Maud van de Wiel

Eigenaar | Politiek adviseur
marike

Arbeids- en Organisatiepsycholoog mét een achtergrond als communicatieadviseur. Begon ooit als campagnemedewerker, en is inmiddels al jarenlang politiek adviseur.

Marike Simons

Eigenaar | Politiek adviseur
peter paul

De enige die er echt voor heeft doorgeleerd: studeerde Politieke Communicatie aan de UvA en is sinds een aantal jaar vertrouwd medewerker van Het Politieke Bedrijf.

Peter-Paul de Jong

Politiek adviseur
veerle

Begon als student Spaans en communicatie en heeft inmiddels jarenlange ervaring als trainer en coach van groepen en individuen.

Veerle van der Burght

Trainer
gideon

Opgeleid als socioloog is hij zijn carrière begonnen in mensenrechten in Oost-Afrika en Nederland. Zet zich nu in voor lokale democratie in Nederland.

Gideon Sinke

Trainer
vacature

Er staat geen vacature open, maar wij staan altijd open voor goede mensen.

Vacature

Momenteel geen open vacature

Onze klanten

Politieke sensitiviteit voor ambtenaren (het geheime handboek) is nu te koop!