Over Ons

Visie & Missie

Wij zijn Maud van de Wiel en Marike Simons. In 2007 startten wij samen een bureau waarin we onze kennis, inzichten en ervaringen als politiek assistenten voor kleurrijke Amsterdamse wethouders ook elders delen en politici, bestuurders en ambtenaren in hun functioneren versterken.

 

Ons hart ligt bij de locale democratie. Die wordt steeds belangrijker. Het Rijk legt taken bij gemeenten. Provincies spelen een belangrijke rol bij de klimaatdoelen. Het besef breekt door dat droge of te droge voeten niet alleen een zorg van de waterschappen is. Deze ontwikkelingen doen een steeds groter beroep op de professionals in ons openbaar bestuur. Wij staan naast en achter hen om zo de lokale democratie in ons land te versterken.

marike

Arbeids- en Organisatiepsycholoog mét een achtergrond als communicatieadviseur. Begon ooit als campagnemedewerker, en is inmiddels al jarenlang politiek adviseur.

Marike Simons

Eigenaar | Politiek adviseur
maud

Bestuurskundige mét een opleiding in Fashion. Begon ooit als trainee bij de gemeente Amsterdam en heeft inmiddels jarenlange ervaring als politiek adviseur in het lokale bestuur.

Maud van de Wiel

Eigenaar | Politiek adviseur
veerle

Begon als student Spaans en communicatie en heeft inmiddels jarenlange ervaring als adviseur, trainer en coach van groepen en individuen.

Veerle van der Burght

Adviseur/trainer

Onze klanten

Politieke sensitiviteit voor ambtenaren (het geheime handboek) is nu te koop!